Η Εταιρεία

Η εταιρεία Sidemetal - Κ. ΣΙΔΕΡΗΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1975 σε εγκαταστάσεις 2.000m² στην περιοχή του Ρέντη με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την επιμετάλλωση.

Όλα αυτά τα χρόνια, σεβόμενη τον εαυτό της, το περιβάλλον, αλλά πάνω από όλα τις απαιτήσεις του πελάτη, προσπάθησε να εξελιχθεί και τελικά να καταφέρει να είναι μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες στον χώρο της επιμετάλλωσης στα Βαλκάνια.

Η αύξηση του προσωπικού της, η ενίσχυσή της με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, η συνεργασία της με τις μεγαλύτερες εταιρείες που σχετίζονται με τον κλάδο της επιμετάλλωσης και τέλος η τροποποίηση του διακριτικού της τίτλου σε Sidemetal είναι μερικά από τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Μερικά από τα μεγαλύτερα έργα είναι η επιμετάλλωση στα καράβια Millenium, η ανακατασκευή του Ολυμπιακού Μουσείου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, καθώς επίσης και η κατασκευή των μεταλλικών δοχείων όπου έκαιγε η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 που έκανε τον γύρο σε 30 χώρες.

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση και επαναβαφή όλων των εκκλησιαστικών ειδών, ύστερα απο μελέτη που πραγματοποιείται απο έμπειρους τεχνικούς.

Ύστερα λοιπόν από σχεδόν 40 χρόνια στον χώρο της επιμετάλλωσης, η εταιρεία μας επεκτείνεται με μια επιπλέον δραστηριότητα, το εμπόριο εκκλησιαστικών ειδών.